Div

Lummelen

Vandaag hebben we gelummeld. Niet doelbewust maar de dag liep zo. Toen we aankwamen ging Hessel eerst onze Blauwe Regen water geven. Hij heeft al drie emmers water gehad deze week en je vraagt je bijna af waar het blijft.

Daarna begon ik met spulletjes in de nieuwe kast te zetten (ZALIG!) en wilde de ramen achter lappen want die zijn bijna matglas zo vies.

Stiekem maakte ik een foto van Hessel die op zonnige dagen tussen 1200 en 1300 ‘in de zonnestudio’ zit.. want NIETS helpt preventief zo goed tegen Corona als vitamine D…

En toen was opeens mijn moeder daar. Met een vraag over de iPad. Wij kunnen in ons huis gelukkig op Corona veilige afstand van elkaar zitten..

Maar we kregen wel een reprimande van Hessel toen we even naast elkaar op de bank zaten en allebei een kuchje hadden. Raar, van je eigen moeder denk je niet ‘O,O, afstand houden want etcetc’ maar dat is nu JUIST waarom iedereen het krijgt natuurlijk.

Daarom leerde ik mijn moedervanuit de keuken hoe je moet Facetimen. Haar eerste keer. En dat ging meteen hartstikke goed. Zo moeilijk is het natuurlijk niet!

Mijn moeder vind de kast trouwens ook heel mooi. En ze heeft zin in het behang (IK OOK!).

Daarna liepen Hessel en ik nog even de stad in voor een paar boodschappen. Zelfs bij Mabrouk is een heel traject in de winkel hoe je moet lopen en er mogen slechts 10 mensen binnen zijn, die slechts 10 min binnen mogen blijven. Tja, wel heel goed natuurlijk, maar soms.. heb ik even een beetje de balen van die hele Corona. Alle spontaniteit is er toch wel uit tegenwoordig 🙂

Maar hebben wij reden tot klagen? NEE totaal niet! Dus we gaan er een leuk weekend van maken, in achtnemende de woorden van onze president en wensen jullie dat ook toe. XA