Div

Bericht van uw postkantoor

We zijn nog steeds lekker bezig met de verbouwing hoor, daarover binnenkort meer, maar vandaag moeten we u even ernstig spreken over ons mail-systeem.

Ons blog ziet er altijd goed verzorgd uit. U zou misschien denken dat we verstand hebben van websites, en dat we alles onder controle hebben.
Niets daarvan. We zijn maar amateurs, en we blijken al een tijdje een slecht werkend mailsysteem te hebben.
Er zijn lezers van ons blog geweest die zich wilden abonneren. Leuk, een mailtje ontvangen als wij een nieuw bericht plaatsen. Die lezers vulden in de kolom hiernaast hun naam in (of in het veld onderaan als ze ons blog op een heel klein schermpje lezen), klikten op de verzend knop, en dan….. , dan gebeurde er niks.

Ons mailprogrammaatje bleek de adressen wel te verzamelen, maar deed er vervolgens niks mee.

Dat kon natuurlijk niet zo doorgaan. We hebben daarom geprobeerd alle mailadressen boven water te krijgen, en die over te zetten in een splinternieuw mailprogramma. Een plug-in met hele goede referenties.

Het nieuwe systeem zou vanaf vandaag moeten werken.
Om er zeker van te zijn dat we niemand kwijt zijn geraakt, hebben we aan alle lezers waarvan we denken dat ze bij ons ingeschreven staan een apart mailtje gestuurd. Die lezers krijgen dus twee E-mails van ons. Eén mailtje wat aankondigt dat we dit blogje geplaatst hebben, en nog een mailtje met excuses en wat dienstmededelingen.

Dus: als u denkt dat u bij ons ingeschreven staat en u zit dit nu te lezen zonder daar ooit een E-mail over ontvangen te hebben, dan is er bij ons iets fout gegaan.
Dat spijt ons. Gelukkig is er vanaf nu een herkansing. De nieuwe inschrijfknop staat voor u klaar.